ORGANIZEAZĂ UN EVENIMENT

ORGANIZEAZĂ UN EVENIMENT

OFERĂ-ȚI DARUL DE A DĂRUI

Atât de mulți oameni folosesc vechiul proverb „Cu o floare nu se face primăvara!” ca scuză pentru a nu acționa. Problema este că nu mai există timp pentru pasivitate, iar gesturile mici ar putea însemna mult pentru lumea în care trăim. O floare poate fi începutul primăverii.

Dacă împărtășești aceleași valori și visezi la o lume și o umanitate mai bune, acesta este locul unde îți poți pune amprenta, unde poți ajuta la creșterea primei flori. Chiar poți face diferența!

Te poți implica alături de noi concret și poți susține organizația noastră organizând propria ta strângere de fonduri pentru a face cauza noastră cunoscută comunității tale.

Vrei să ajuți într-un mod care să se potrivească personalității, cunoștințelor și abilităților tale?

Organizează un eveniment caritabil pentru a susține oricare dintre cauzele noastre; posibilitățile sunt nelimitate:

  • Ai o sală de sport, un studio de yoga sau orice altă locație pentru timp liber… Gândește-te la un concurs sau la un curs pentru a obține donații.
  • Deții un restaurant, un pub sau o brutărie… Organizează un curs de gătit, mise-en-place sau preparat cocktail-uri contra cost.
  • Tot ce ai este personalitatea ta sociabilă și mulți prieteni… Minunat! Invită-i la un picnic, la o seară de jocuri sau la o petrecere și convinge-i să ne susțină.

AI DEJA O IDEE ȘI AI NEVOIE DE SUPORT?

NEWSLETTER

Want our news in your inbox?