DEVINO PARTENER

DEVINO PARTENER

“Singuri putem face atât de puțin; împreună putem face atât de mult.“ Helen Keller

Într-o lume deja alienată, să construiești o oază izolată, fie ea și una perfectă, are valoare zero. Este ca și cum te-ai retrage într-o casă pe un vârf de munte; lucrezi cu tine însuți, dar nimeni și nimic altceva nu beneficiază de evoluția ta.

Chiar de la începutul visului nostru am vizualizat un loc pentru oameni, cu oameni și despre oameni. Un loc în care poți veni și experimenta, ca apoi să revii la viața ta de zi cu zi și să faci schimbări. Dar și un loc care poate veni el la tine ca să-ți prezinte un alt mod de a trăi și să-ți deschidă ochii către lucruri pe care nu le vezi sau refuzi să le vezi.

Încălzirea globală, poluarea, bolile degenerative nu au un sistem individual de evaluare prin care aleg pe cine să afecteze și pe cine nu. Prejudiciul a fost făcut la nivel colectiv și necesită, de asemenea, o vindecare colectivă. Alătură-te ca Partener în această călătorie!

DE CE NOI?

Devenind partener în proiectul Ecovillage Firiteaz alegi:

  • Un ONG care își alocă resursele pentru a-și implementa proiectele local și pe teren, folosind membri calificați care lucrează umăr la umăr cu voluntarii și persoanele implicate
  • Proiecte de calitate, de la educare și dezvoltare de abilități până la ecologie sub toate formele sale, prin prisma curiozității noastre continue și implicării practice în tot ceea ce facem
  • O echipă dedicată și implicată în fiecare proiect
  • Un management riguros și transparent; rapoarte venituri-cheltuieli-rezultate fiind publicate anual
CUM POȚI CONTRIBUI CA PARTENER

Financiar

Oferă sprijin financiar pentru întregul proiect sau pentru una sau alta dintre cauzele noastre. Domeniile de acțiune includ împădurirea, construcția de case tradiționale (lut, baloți de paie, chirpici, lemn), agricultură ecologică, educație pentru o viață sănătoasă. Diversitatea acestor domenii ne permite să conlucrăm pentru a identifica un proiect care se potrivește dorinței tale de a te implica, a punctelor cheie din politicile organizației tale și a publicului său.

Ne angajăm să alocăm donația sau contribuția ta ocazională sau recurentă proiectelor pentru care optezi. Vei fi informat de către echipa noastră asupra evoluției proiectelor prin rapoarte periodice de activitate și printr-o relație specială pe care o construim cu fiecare partener al nostru.

VREI SĂ VEZI PROGRAMELE NOASTRE DE PARTENERIAT?

 

Hai să ne cunoaștem!

VREI SĂ DONEZI 20% DIN IMPOZITUL COMPANIEI?

 

Vezi cum…

VREI SĂ DONEZI PRODUSE?

 

Listă Necesar

Dezvoltare abilități

Permite-le angajaților tăi să colaboreze cu echipele noastre la ecovillage sau pe teren, pentru proiecte pe termen scurt și mediu. Este o oportunitate pentru ei să lucreze într-un mediu diferit și extrem de satisfăcător, construind relații, îmbunătățindu-și abilitățile și învățând lucruri utile despre ei înșiși, despre ceilalți și despre natură. Este cu siguranță cel mai bun teambuilding de care pot avea parte! Și este o ocazie bună pentru tine să comunici un mesaj puternic clienților și mediului de business cu privire la un parteneriat cu impact mare din care toate părțile au de câștigat.

Pentru noi este de asemenea o oportunitate de a da un suflu nou echipei noastre, de a desfășura noi activități, de a beneficia periodic de expertiză externă și de a ne îmbunătăți organizația.

Contactează-ne pentru a pune la un loc abilitățile voastre și nevoile noastre.

Mobilizare internă

Poți organiza acțiuni de susținere a cauzei noastre printre angajați tăi, pe tot parcursul anului sau ocazional (formular 3,5% în prima parte a anului, campanii de împădurire primăvara și toamna, programe de educație etc.). Poți alege să susții aceste acțiuni și suplimentând sumele strânse cu sponsorizare financiară din partea companiei.

Îți putem oricând pune la dispoziție un kit de mobilizare adecvat nevoilor tale, incluzând instrumente de comunicare, o urnă de donație sau un modul de donație online care conține logo-ul companiei tale, o situație periodică a donațiilor, un membru al echipei care să prezinte cauza noastră angajaților tăi etc. În fiecare an, vom vizita compania ta pentru a vorbi despre impactul acțiunilor pe care strângerea ta de fonduri le-a făcut posibile.

Ești interesat de kit-ul nostru de mobilizare? Ai nevoie de suport pentru a stabili o campanie internă? Suntem aici!

Responsabilizare socială (produse și servicii)

Donează un procent din prețul de vânzare al unuia dintre produsele sau serviciile tale pentru cauza noastră. Simplu și unificator, acest tip de parteneriat răspunde unei cereri din ce în ce mai mari a consumatorilor responsabili din punct de vedere social și crește valoarea pentru toți cei implicați.

Afacerea ta își consolidează imaginea și se diferențiază de concurență alegând să-și împartă adaosul. O mulțime de beneficii pentru afacerea ta (creșterea vânzărilor, clienți noi, loializarea clienților existenți și angajamentul angajaților), la un preț mic.

Ai o idee sau cauți niște direcții? Hai să ne cunoaștem!

Echipa noastră pe partea de parteneriate este disponibilăși dornică să lucreze cu tine pentru a concepe și organiza un proiect care să satisfacă cel mai bine așteptările și cerințele specifice ale companiei tale. Aceasta îți va oferi sprijin pe toată durata proiectului.

VREI SĂ CONSTRUIM ÎMPREUNĂ?

NEWSLETTER

Want our news in your inbox?