PARTENERII

PARTENERII

Lumea așa cum o știm azi este un rezultat al oamenilor care se înstrăinează de ei înșiși, de alții și de natură, de zeci de ani.

Credem în implicarea tot mai mare a organizațiilor (non-profit, guvernamentale sau de afaceri), rețele, mișcări, asociații, instituții academice și profesioniști cu valori și aspirații similare în crearea unei conștiințe individuale și de grup noi.

Nu există ajutor prea mic sau prea târziu. Fiecare dintre noi jucăm un rol cheie în realizarea viziunii noastre despre lumea de mâine. Lucrând împreună în fiecare zi a călătoriei noastre, putem realiza ceea ce a fost considerat a fi imposibil și amplifica impactul nostru în lume!

Clădim VISUL împreună cu:

BIOFARMLAND

Proiect de familie început în 2004, când familia noastra s-a mutat din Elveția în Firiteaz, Biofarmland a fost prima caramidă pusă în construcția acestei comunități bio. Urmând un model de afacere bazat pe o abordare holistică, integrată, a oamenilor și a naturii, Biofarmland promovează agricultura ecologică, alimentația sănătoasă, și încurajează crearea unei legături directe între cumpărător și producător, de pe câmp până în magazine, și la consumatorul final.

 

Pe lângă producția de cereale ecologice, cultivarea și manufacturarea mirodeniilor și a muștarului reprezintă o ramură importantă a firmei. Toate activitățile sunt realizate prin implicarea localnicilor și a membrilor familiei, iar produsele bio manufacturate sunt comercializate în principal în țară.

DEVAKHAN I.I.

Centru terapeutic holistic care îmbină și personalizează tratamente alternative în funcție de afecțiunile fiecărei persoane în parte pentru echilibrarea energiilor acesteia și astfel refacerea corpului fizic, Devakhan este partenerul nostru în sănătate holistică încă de la începutul acestui vis.

 

Terapiile practicate și produsele comercializate de Devakhan, împreună, se adresează oricărei persoane care urmăreşte să aibă “un corp sănătos, o minte liniştită şi un suflet împăcat”. De la mișcare tai chi, până la masaj și terapie cu energie tahionică și produse tahionizate, alături de suplimente naturale pe bază de plante folosite din cele mai vechi timpuri, Devakhan foloșeste experiența de ani pentru a aborda personalizat fiecare ființă.

Lista e deschisă. Ne place să cooperăm cu parteneri din diferite sectoare și domenii. Căutăm oameni și organizații care împărtășesc același vis al unei umanități conectate la natură, dar care sunt gata să ia măsuri și să fie responsabili pentru propriile idei și acțiuni.

Sponsorizările în bani, sprijinul prin know-how, donațiile de produse, oferirea de produse și servicii responsabile social în colaborare cu noi, mobilizarea de grup și parteneriatele de cercetare sunt doar câteva dintre modalitățile prin care ne putem implica și colabora pentru o lume mai bună.

AI O IDEE DE PARTENERIAT?

NEWSLETTER

Want our news in your inbox?