DESPRE

DESPRE NOI

CINE SUNTEM

VISÂND LA O LUME NOUĂ

Într-o lume de alienare de la aproape tot ce în noi și în jurul nostru, în care ne-am îndepărtat de adevăratele sensuri, valori și conexiuni în viață, trăindu-ne viețile după principii care ne separă de celelalte ființe, mama planetă și propriile noastre suflete, am simțit nevoia urgentă de a ne reconfigura traseul în viață.

În Firiteaz, un sat mic aproape de Arad și Timișoara, unde am început agricultură organică acum 16 ani, contruim acum unul dintre primele sate eco din România. În cadrul și împreună cu comunitatea locală, începem un proces continuu de construire a unui centru de viață și de învățare pentru un viitor regenerativ, un loc de explorare continuă, sărbătorire a patrimoniului și grijă pentru planetă. Facem asta în paralel cu provocările vieții de zi cu zi.

Construim acest Vis pe valori și principii solide:

  • Respect pentru toate ființele
  • Armonie interioară și exterioară
  • Refolosire și reciclare
  • Veganism și non-alcool

DRUMUL PARCURS

VIZIUNE

Visăm la o lume bazată pe bunăstarea tuturor ființelor care trăiesc în deplină armonie cu ceilalți și cu natura înconjurătoare și aproape de frumusețea lor interioară.

MISIUNE

Ne luăm misiunea de a dezvolta și implementa un sistem holistic de creștere personală și profesională, în armonie cu natura interioară și exterioară, deschis oricui are aceleași valori.

PORNEȘTE CU NOI ÎN ACEASTĂ CĂLĂTORIE! !

NEWSLETTER

Want our news in your inbox?