DEZVOLTARE ABILITĂȚI

DEZVOLTAREA DE ABILITĂȚI

CERINȚE GREȘITE ALE SOCIETĂȚII

Multe dintre problemele oamenilor moderni provin din utilizarea tot mai scăzută a capacităților lor.

Industrializarea a luat plăcerea oamenilor de a face lucrurile cu mâinile lor, de a participa în întregul proces de realizare și a vedea scopul muncii lor, făcându-i să se detașeze de acesta și să nu-și mai găsească motivație și împlinire în ceea ce fac. De la asta la anxietate, nefericire, depresie sau boli degenerative este doar un pas.

Un paradox al lumii moderne este faptul că multe dintre spațiile de lucru sunt încă proiectate și dezvoltate pe principii de concurență, care au devenit un obicei pe care oamenii moderni îl replică și în societate, pe stradă, la evenimente sportive sau în familia lor.

Un alt paradox este că, tocmai acum când orice poate fi învățat de pe internet, oamenii nu mai au timp. Sau sunt sătui să stea în fața unui calculator toată ziua pentru a mai face același lucru și acasă. Dar și prea ocupați pentru a ieși și a urma niște cursuri.

Dezvoltarea abilităților prin practică

Cel mai bun mod de a învăța, pentru orice ființă, este experiența. Este valabil pentru vizitatorii noștri, este valabil pentru noi înșine. De aceea, tot ceea ce transmitem mai departe, învățăm mai întâi de la alții și punem în practică în cadrul ecovilajului nostru.

Îți oferim cursurile perfecte: școala vieții. Comunicarea, rezolvarea problemelor, munca în echipă, adaptabilitatea, managementul stresului, creativitatea, empatia, limbile străine sunt doar o parte din ceea ce indivizii, familiile și grupurile pot practica aici, prin participarea la activități din diverse domenii:

  • Construcții: cărămizi și structuri din materiale naturale (lut, paie, lemn, piatră), acoperișuri vii, colibe ciobănești, structuri de corturi, cuptoare de lut
  • Peisagistică: garduri, alei, flori, copaci
  • Grădinărit: permacultură, agricultură organică, legume bio
  • Meșteșuguri: împletituri nuiele, cusut, ceramică
  • Gastronomie: pâine intergală, preparate vegane și raw-vegane

 

Simte-te liber să alegi oricâte dorești! Iubim munca în echipă, ne plac provocările noi și întâlnirea cu oameni noi și avem multe de făcut în construirea acestui loc!

VREI SĂ AJUȚI ÎN ACEST PROIECT?

NEWSLETTER

Want our news in your inbox?